The Gungan Council
  • Home
  • Members
  • Team
  • Help
  • Search
  • Register
  • Login
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search

The Gungan Council General Polls and Posting Games Для початківців, які прагне приготуванням, а не може зрозуміти бардак під час кухні!

• 0 Vote(s) - 0 Average
Для початківців, які прагне приготуванням, а не може зрозуміти бардак під час кухні!
DeliszOorn

DeliszOornKT

Threads: 1
09-01-2025, 12:57 PM
Хочу відкрити вам кулінарною драмою, яка сталася з мною минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса попросила, аби як мама спекла один особливе до її свята. Я, безумовно, розпочала гортати врятувальну знахідку на просторах інтернеті і отримала несподіванку. Витратила аж одну з половиною години свого життя, мов зомбі від блогу на ще однієї сторінки з рекламою! Одні рецепти виявилися занадто з багатоетапні, декілька - із недоступними інгредієнтами, решта - серед тоннами відволікаючих елементів. І раптом я згадала щодо сей чудовий ресурс та за п’ять хвилинок відкрила - той самий рішення! Варіант став до безтями детальним, що в результаті навіть моя ще дуже молода донька змогла молодій взяти участь. Наприкінці ми разом спекли ніби з журналу торт, що був визнаний справжнім прикрасою святкового столу. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні друзі обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ви вишукала такий неймовірно класний варіант?"
Каталог mamisichki.online
New Reply 
« Next Oldest | Next Newest »

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Messages In This Thread
Для початківців, які прагне приготуванням, а не може зрозуміти бардак під час кухні! - by DeliszOorn - 09-01-2025, 12:57 PM

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

The Gungan Council
Established 1999

Linear Mode
Threaded Mode